top of page

Klassiek Surf kamp

  • Rustig strand en line-up recht voor de deur

  • Unieke accommodatie in tipi tenten

  • Klein,gezellig surfkamp opgestart door een groep vrienden

  • Gasten en crew van over de hele wereld

  • Vrij gebruik van de faciliteiten in het surfkamp en op de camping

  • Dagelijks ontbijtbuffet en 5x avondmaal inbegrepen bij je verblijf

  • Individueel surfkamp pakket op maat voor jou

Kies tussen onze Beginner, gevorderde of yogi-pakket!
Vanaf € 265 /pp

GEDEELDE TIPI TENTEN

De prijs voor 7 nachten accommodatie in een persoonlijke tipi tent voor 1 of 2 personen. Elke tent is uitgerust met een dubbel of eenpersoonsbed, allemaal met een knusse matras, dekens en kussens, ook is er ruimte voor je bagage, licht en elektriciteit. We voorzien jeook van borden, bestek en beddengoed, er is dus geen nood voor extra bagage!

Vanaf € 490 /pp

De prijs voor 7 nachten accommodatie in een gedeelde tipi tent. Elke tent is uitgerust met 4 enkele bedden, comfortabele matrassen, beddengoed en linnen, opslagruimte voor je kleren, licht en elektriciteit. We voorzien je zelfs met borden en bestek!

Vanaf € 430 /pp

PERSOONLIJKE TIPI TENTEN

Ons kamp

Ons surfkamp is gevormd door families voor families. We hebben ons vakantiepakket zo ontworpen zodat kinderen kinderen kunnen zijn en ouders echte persoonlijke quality-time kunnen vinden. Elk lid van jouw familie kan de perfecte vakantie ervaren. We bieden verschillende activiteiten aan van strand spelletjes tot yoga en natuurlijk surfen. Naast surflessen voor volwassenen van elk niveau, zijn we gespecialiseerd in surflessen die aangepast zijn voor kinderen.

Accommodaties

Surflessen voor elk level

Surf je voor de eerste keer? Kies ons Whitewater pakket en leer om je eerste golf te surfen met veilige begeleiding in groepen van maximaal 8 studenten. We leren je de basis van plank controle, de oceaan lezen en veiligheid. Je hebt al wat surfervaring en wil je surfen naar het volgende level brengen? Het Green Wave pakket is perfect op maat voor iedereen die zoveel mogelijk vooruitgang wil maken.

Leven op het kamp

Ons surfkamp pakket bevat ontbijtbuffet en 5 avonden per week kookt onze chef internationale schotels vergezeld van verse salades en dessert - klaargemaakt met verse ingrediënten en heel veel liefde! Als je je lichaam wat extra aandacht wil geven en je volledig in balans wil voelen, bieden we je Ayurvedische massages aan, yogalessen en fitnesslessen tijdens de week.

Na zonsondergang komen we allemaal samen rond het kampvuur en sluiten we de surfdag af met muziek, drankjes en vrolijke vibes. Enkele avonden per week nemen we je uit om het Portugese nachtleven in Tocha te verkennen. Boek je vakantie nu en kijk uit naar onvergetelijke vakantie-ervaringen met nieuwe vrienden van over de hele wereld!

bottom of page